Όταν ο κάθε εργαζόμενος στην επιχείρηση σας, καταλαβαίνει οτι η φροντίδα του πελάτη είναι η πιο σημαντική δουλειά του, τότε θα έχετε διαμορφώσει την κουλτούρα εξυπηρέτησης που θα απογειώσει την επιχείρηση σας.

Τι κάνουμε

Μια σειρά προγραμμάτων, σχεδιασμένα απο το Service Quality Institute, παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της Εξυπηρέτησης του Πελάτη, θα βοηθήσει τους εργαζόμενους στην επιχείρηση σας να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες εξυπηρέτησης στους πελάτες.

Στοχεύουν στην διαμόρφωση κουλτούρας εξυπηρέτησης σε όλη την οργάνωση - όχι μόνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών - με αποτέλεσμα την δημιουργία εκείνου του πλεονεκτήματος που θα κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

 

Καθοδηγώντας Ομάδες για

Ποιοτική Εξυπηρέτηση

Η δέσμευση της ηγετικής ομάδας της επιχείρησης στην εξυπηρέτηση του πελάτη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαμόρφωση εταιρικής κουλτούρας εξυπηρέτησης.

 

Στο πρόγραμμα αυτό τα στελέχη, που έχουν ως ευθύνη τους τη διοίκηση ομάδων, μαθαίνουν πώς να εμπνέουν και να παρακινούν τα μέλη της ομάδας τους, πώς να τα καθοδηγούν, προσφέροντας εποικοδομητικό feedback, πώς να τους δώσουν το απαραίτητο empowerment, για να εξυπηρετούν άμεσα και σωστά τον πελάτη, και πώς να χτίσουν κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Εξυπηρέτηση με Συναίσθημα

Το πιο σημαντικό άτομο στην επιχείρηση σου είσαι εσύ. Η απόδοση σου, η στάση σου και η ικανότητα σου να προσφέρεις εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό πελάτη θα δώσει σε σένα και στην επιχείρηση σου ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Το πρόγραμμα "Εξυπηρέτηση με Συναίσθημα" θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου  και να προσφέρεις καλύτερη εμπειρία στον πελάτη.

​Έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες σαν και σένα, για να βελτιώσεις την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρεις στους εξωτερικούς και εσωτερικούς σου πελάτες.

«Μια επιχείρηση θα πρέπει να γνωρίζει το επίπεδο προσδοκιών των πελατών της για τρεις λόγους:

Αν κάνει λιγότερα από αυτά που οι πελάτες περιμένουν τότε η εξυπηρέτηση είναι κακή.

Αν κάνει ακριβώς αυτά που περιμένουν η εξυπηρέτηση είναι καλή.

Αλλά αν κάνει περισσότερα από αυτά που περιμένουν τότε η εξυπηρέτηση εκλαμβάνεται σαν εξαιρετική»

- John Tschohl -

Το πρόγραμμα προτείνει μεθόδους για το πώς μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες απαιτητικών και εκνευρισμένων πελατών, προτείνει τεχνικές για το πώς μπορείς να διαμορφώσεις καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

 

Θα σου δείξει πώς μπορείς να βελτιώσεις την συμπεριφορά σου και το τρόπο που σκέφτεσαι. Να έχεις ανοιχτή επικοινωνία με τους προϊσταμένους. Σε ενθαρρύνει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου.

 

Αντιμετώπιση Αγανακτισμένων Πελατών & Δύσκολων καταστάσεων

Η αντιμετώπιση αγανακτισμένων πελατών και προβληματικών καταστάσεων αποτελεί ένα από τα πλέον δύσκολα θέματα κάθε επιχείρησης.

Τα μαθήματα και οι τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό το πρόγραμμα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις καθημερινές σου επαφές με όλους τους πελάτες σου, να βελτιώσεις τις δεξιότητες εξυπηρέτησης, και να κάνεις το επόμενο βήμα ανεβαίνοντας την σκάλα της επιτυχίας.

 

«Μπορεί να μην γνωρίζεις ποια αποτελέσματα θα φέρουν οι ενέργειες σου, αλλά αν δεν κάνεις τίποτα δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα»

- Mahatma Gandhi -

Empowerment  (Τρόπος Ζωής)

Οι εργαζόμενοι που λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις, χωρίς να πρέπει να περιμένουν κάποια έγκριση, είναι αυτοί που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση στον πελάτη. Είναι αυτοί που θα μετατρέψουν έναν δυσαρεστημένο πελάτη σε ευτυχισμένο επαναλαμβανόμενο πελάτη "πιστό για μια ζωή".

Το πρόγραμμα δεν είναι απλά ένα σύνολο από κανόνες - είναι ένας τρόπος ζωής που ικανοποιεί, εκτός από τον ίδιο τον εργαζόμενο κάνοντας την δουλειά του πιο εύκολη και ευχάριστη, τους προϊσταμένους, όλη την επιχείρηση και φυσικά τους πελάτες.

 

Πελάτες πιστοί για μια ζωή

Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πελάτη, μετά από ένα λάθος, δικό σου ή της οργάνωσής σου, απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα απλό "συγγνώμη".

Χρειάζεται εργαζόμενους που θα ενεργούν άμεσα, θα αναλαμβάνουν την ευθύνη, θα λαμβάνουν αποφάσεις γρήγορα, και αν κρίνουν, θα αποζημιώνουν τον πελάτη που αντιμετώπισε πρόβλημα με προϊόν ή υπηρεσία της επιχείρησης.

Με αυτό το τρόπο η επιχείρηση θα αποκτήσει "πιστούς για μια ζωή" πελάτες.

 

Θυμήσου με

Στους πελάτες αρέσει να ακούνε το όνομα τους.

Το πρόγραμμα αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την ικανότητα του εργαζόμενου να θυμάται και να χρησιμοποιεί με ευκολία το όνομα του πελάτη.

Θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει στο να θυμάται τα ονόματα, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη.

 

Κοιτάω ψηλά. Προσωπική & Επαγγελματική ανέλιξη

Όταν μια επιχείρηση έχει στο δυναμικό της εργαζόμενους σωστούς επαγγελματίες που ικανοποιούνται από την δουλειά τους, και  προάγονται, τότε η επιχείρηση είναι σίγουρο οτι θα πετύχει.

Πώς μπορεί η επιχείρηση να παρακινήσει τον εργαζόμενο να γίνει ΑΥΤΟΣ ο εργαζόμενος; Το κλειδί στο πρόγραμμα αυτό δεν είναι ο επόμενος μισθός ή η επόμενη προαγωγή. Είναι η επιθυμία για ανέλιξη, για προσωπική βελτίωση και υλοποίηση φιλόδοξων στόχων.

 

Το Speed είναι μια δομημένη προσέγγιση για την ουσιαστική μείωση του χρόνου και της προσπάθειας που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μια εργασία. Είναι ο τρόπος για να εξυπηρετηθεί ο πελάτης ή ο συνάδελφος γρήγορα, τώρα και σωστά.

Άλλαξε το σκεπτικό των εργαζομένων στην επιχείρηση σου, αφαίρεσε τα εμπόδια, και δώσε τους την εξουσιοδότηση να ενεργούν γρήγορα, και να αναθεωρούν τις περιοριστικές πολιτικές και συστήματα.

Εξυπηρέτηση με Ταχύτητα

 

Επικοινωνία

Λεωφ. Βεΐκου 15 – 17,

11146, Γαλάτσι, Αθήνα

τηλ: 210 – 2925100

Email: info@sta.com.gr

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now