top of page

Όταν ο κάθε εργαζόμενος στην επιχείρηση σας, καταλαβαίνει οτι η φροντίδα του πελάτη είναι η πιο σημαντική δουλειά του, τότε θα έχετε διαμορφώσει την κουλτούρα εξυπηρέτησης που θα απογειώσει την επιχείρηση σας.

Τα προγράμματά μας στοχεύουν στην διαμόρφωση κουλτούρας εξυπηρέτησης σε όλη την οργάνωση - όχι μόνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών - με αποτέλεσμα την δημιουργία εκείνου του πλεονεκτήματος που θα κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Θα βοηθήσουν τους εργαζόμενους στην επιχείρησή σας να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες εξυπηρέτησης στους πελάτες.

LET

Καθοδηγώντας Ομάδες για Ποιοτική Εξυπηρέτηση

Stand-Up Meeting

Στην ενότητα αυτή τα στελέχη που έχουν ως ευθύνη τους τη διοίκηση ομάδων, θα γνωρίσουν ένα δομημένο τρόπο για να εντοπίσουν τις πιθανές αδυναμίες στην εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες. Θα μάθουν επίσης πώς να εμπνέουν και να παρακινούν τα μέλη της ομάδας τους ορίζοντας μαζί τους τις προσδοκίες απόδοσης, πώς να τα καθοδηγούν προσφέροντας εποικοδομητικό feedback και αναγνώριση, πώς να τους δώσουν το απαραίτητο empowerment για να εξυπηρετούν άμεσα και σωστά τον πελάτη και πώς να χτίσουν κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Ποιοτική Εξυπηρέτηση για την Πρώτη Γραμμή

Στο πρόγραμμα αυτό εξετάζονται (1) προϋποθέσεις που ο εργαζόμενος πρώτης γραμμής πρέπει και μπορεί να εξασφαλίσει στο εργασιακό του περιβάλλον για να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες και (2) τα κριτήρια με τα οποία οι πελάτες αξιολογούν το επίπεδο εξυπηρέτησης που εισπράττουν, τεχνικές για την ανταπόκριση σε αυτά τα κριτήρια και εφαρμογή τους στους διαφορετικούς τύπους πελατών, λαμβάνοντας υπόψη τα δυνατά σημεία και αδυναμίες των εργαζόμενων που προσφέρουν την εξυπηρέτηση.

1st Line
On the Phone

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Η απουσία της γλώσσας του σώματος στην τηλεφωνική επικοινωνία μπορεί να μειώσει πολύ την αποτελεσματικότητα. Όμως εφαρμόζοντας τις σωστές τεχνικές και δεξιότητες, χρησιμοποιώντας κάποια στοιχεία της γλώσσας του σώματος που μπορούν να περάσουν από την τηλεφωνική γραμμή ή το διαδίκτυο και  υιοθετώντας την κατάλληλη στάση, μπορείτε να μετατρέψετε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Telephone

«Μπορεί να μην γνωρίζεις ποια αποτελέσματα θα φέρουν οι ενέργειες σου, αλλά αν δεν κάνεις τίποτα δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα»

- Mahatma Gandhi -

Empowerment  (Τρόπος Ζωής)

Οι εργαζόμενοι που λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις, χωρίς να πρέπει να περιμένουν κάποια έγκριση, είναι αυτοί που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση στον πελάτη. Είναι αυτοί που θα μετατρέψουν έναν δυσαρεστημένο πελάτη σε ευτυχισμένο επαναλαμβανόμενο πελάτη "πιστό για μια ζωή".

Το πρόγραμμα δεν είναι απλά ένα σύνολο από κανόνες - είναι ένας τρόπος ζωής που ικανοποιεί, εκτός από τον ίδιο τον εργαζόμενο κάνοντας την δουλειά του πιο εύκολη και ευχάριστη, τους προϊσταμένους, όλη την επιχείρηση και φυσικά τους πελάτες.

Empower
HIC

Αντιμετώπιση Αγανακτισμένων Πελατών και Δύσκολων καταστάσεων

Η αντιμετώπιση αγανακτισμένων πελατών και προβληματικών καταστάσεων αποτελεί ένα από τα πλέον δύσκολα θέματα κάθε επιχείρησης.

Τα μαθήματα και οι τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις καθημερινές σας επαφές με όλους τους πελάτες σας, να βελτιώσετε τις δεξιότητες εξυπηρέτησης, και να κάνετε το επόμενο βήμα ανεβαίνοντας την κλίμακα της επιτυχίας. Ταυτόχρονα θα γνωρίσετε τον τρόπο να εξασφαλίσετε πιστούς πελάτες για μια ζωή.

upset customer.jpg

Εξυπηρέτηση με Ταχύτητα

Το πρόγραμμα αποτελεί μια δομημένη προσέγγιση για την ουσιαστική μείωση του χρόνου και της προσπάθειας που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μια εργασία. Είναι ο τρόπος για να εξυπηρετηθεί ο πελάτης ή ο συνάδελφος γρήγορα, άμεσα και σωστά.

Αλλάξτε το σκεπτικό των εργαζομένων στην επιχείρηση σας, αφαιρέστε τα εμπόδια, και δώστε τους την εξουσιοδότηση να ενεργούν γρήγορα, και να αναθεωρούν τις περιοριστικές πολιτικές και συστήματα.

Speed

Εξυπηρέτηση στο Supermarket

Supermarket

Η σωστή εξυπηρέτηση ξεκινάει από τον εαυτό μας. Αν αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε την ποιοτική εξυπηρέτηση που επιθυμεί ο πελάτης.

 Θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε με επιτυχία προβληματικές καταστάσεις. Το να ξεκινάμε με θετική διάθεση μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Η θετική μας διάθεση θα δημιουργήσει στους πελάτες την ανάλογη θετική εικόνα για εμάς, και για την επιχείρησή μας από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή μαζί μας. Και η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική.

 

bottom of page