Το κλειδί στην επιτυχία κάθε επιχείρησης είναι η δύναμη των σχέσεων που χτίζουν οι άνθρωποι της με τους πελάτες και συνεργάτες τους

Τι κάνουμε

Τεχνικές και μεθοδολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε πώληση ή διαπραγμάτευση, ανεξάρτητα απο το μέγεθος ή το αντικείμενο.

Αυτό που κάνει την διαφορά στα προγράμματα μας είναι η εξέταση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των προσωπικοτήτων που εμπλέκονται στην Πώληση ή Διαπραγμάτευση, έτσι ώστε να σχεδιαστεί η κατάλληλη προσέγγιση και η ανάλογη προσαρμογή σε κάθε στάδιο της μεθοδολογίας.

Αναγνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη και δημιουργούμε κλίμα εμπιστοσύνης και μακροχρόνιες σχέσεις

Αποτελεσματικές Πωλήσεις

Η μεθοδολογία μας  υποστηρίζεται από το μοναδικό καινοτομικό σύστημα Discovery που μετράει προτιμήσεις και δεξιότητες παρέχοντας έτσι στους  επαγγελματίες των πωλήσεων μια μαθησιακή εμπειρία που θα τους βοηθήσει:

  • να αντιληφθούν ποιο είναι το στυλ που προτιμούν, η προσέγγιση και οι δεξιότητες σε κάθε βήμα της πώλησης και να εστιάσουν σε περιοχές βελτίωσης

  • να διερευνήσουν τον αντίκτυπο του τρόπου προσέγγισής τους σε διάφορους τύπους πελατών και πώς να τον τροποποιήσουν ώστε να χτίσουν αρμονικές και πιο αποδοτικές ανθρώπινες σχέσεις.

 

Τεχνικές Διαπραγματεύσεων

Ένας καλός διαπραγματευτής θα καταλήξει σε μία λύση η οποία θα είναι αποδεκτή και από τα δύο μέρη, ακόμα και αν οι αρχικές θέσεις ήταν διαφορετικές ή και αντίθετες.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα ακούσουν τεχνικές και θα έχουν την ευκαιρία να τις θέσουν σε εφαρμογή σε προσομοίωση διαπραγμάτευσης στην οποία θα διαπραγματευτούν σε ομάδες.

 

Επικοινωνία

Λεωφ. Βεΐκου 15 – 17,

11146, Γαλάτσι, Αθήνα

τηλ: 210 – 2925100

Email: info@sta.com.gr

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now