Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συγκεκριμένους τομείς, παράλληλα με την δική μας Ελληνική και διεθνή εμπειρία, αναπτύξαμε στρατηγικές συνεργασίες με ομοειδείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο, έχουν μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία και, το σημαντικότερο, πιστεύουν στις ίδιες αξίες όσον αφορά την συνεχή μάθηση, προσωπική βελτίωση και εξυπηρέτηση του πελάτη.

Οι εταιρείες αυτές - στρατηγικοί μας εταίροι - είναι η Insights Learning & Development, η Develor International, και το Service Quality Institute, σε συνεργασία με τις οποίες δραστηριοποιούμεθα στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μ. Ανατολής.

Συνεργασίες

Μοιραζόμαστε την Εμπειρία και μεταδίδουμε Ενθουσιασμό

Την εταιρεία μας την ιδρύσαμε το 1992 με σκοπό να προσφέρουμε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Εκπαίδευση σε θέματα ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ιστορικό

Σε εταιρείες και οργανισμούς με μεγάλο αριθμό εργαζομένων η STA έχει συχνά προχωρήσει σε εκπαιδεύσεις εκπαιδευτών όπου το εκάστοτε αντικείμενο της εκπαίδευσης συνδυάζεται με τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων, τεχνικές παρουσιάσεων και τεχνικές ψυχολογικού τύπου

Στα 25 χρόνια από την ίδρυσή της η STA έχει σχεδιάσει,  επιβλέψει και εκτελέσει μεγάλα συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά έργα στους περισσότερους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας ενώ η συνεργασία της  με μερικές από τις μεγαλύτερες  Ελληνικές και Διεθνείς εταιρείες της επέτρεψε να αποχτήσει μια σφαιρική αντίληψη των αλληλεπιδράσεων  των διαφόρων λειτουργιών μέσα στις επιχειρήσεις.

Επικοινωνία

Λεωφ. Βεΐκου 15 – 17,

11146, Γαλάτσι, Αθήνα

τηλ: 210 – 2925100

Email: info@sta.com.gr

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now