«… χτίζουμε στα δυνατά μας σημεία, ελαχιστοποιούμε τις αδυναμίες μας και επικοινωνούμε αποτελεσματικά»

Τι κάνουμε

Σε συνεργασία με σας, διαμορφώνουμε και υλοποιούμε προγράμματα Προσωπικής Ανάπτυξης τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες και τους στόχους της δικής σας οργάνωσης μέσα από την ανάπτυξη των μελών της ομάδας σας.

Οι τομείς που καλύπτονται σε αυτήν την ενότητα είναι:

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τον εαυτό σας, να κατανοήσετε τους άλλους και να γίνετε πιο αποδοτικοί στο τρόπο που λειτουργείτε και επικοινωνείτε

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας με χρώματα

Το ταξίδι μας για την Προσωπική μας Ανάπτυξη ξεκινά με μία διαφωτιστική, μαγική και ταυτόχρονα διασκεδαστική εξερεύνηση του εαυτού μας, εξετάζοντας όλες τις πτυχές που κάνουν τον καθένα μας μοναδικό έτσι ώστε να βελτιώσουμε την αυτογνωσία μας.

Το βασικό πρόγραμμα της Προσωπικής Αποδοτικότητας υποστηρίζεται από ένα πρωτοποριακό μαθησιακό σύστημα: το Discovery, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε τις προτιμήσεις μας και να εκτιμήσουμε τις δυνατότητές μας. Αυτά τα στοιχεία, αποτυπώνονται στη Προσωπική Έκθεση Discovery της Insights, η οποία εκδίδεται μετά από τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου και δίνεται στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.

 

Δείτε το video για το

Διαχειρίζομαι το Χρόνο μου

Διαχειρίζομαι τη Ζωή μου

Ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει  να αναγνωρίζετε και να εστιάζετε σε εκείνες τις δραστηριότητες που φέρνουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Θα σας δείξει τεχνικές για να δουλεύετε πιο έξυπνα, όχι πιο πολύ, μειώνοντας τα επίπεδα του άγχους και του στρες, ιεραρχώντας σωστά τις εργασίες σας και αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους πιο συνηθισμένους "κλέφτες χρόνου".

 

Τεχνικές Παρουσίασης

Το να παρουσιάζει κανείς ξεκάθαρα και αποτελεσματικά αποτελεί κλειδί για μπορέσει να μεταδώσει το μήνυμα στο ακροατήριο του. Και σήμερα αυτή η δεξιότητα είναι απαραίτητη σε οποιοδήποτε τομέα.

Το πρόγραμμα αυτό θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε το άγχος, θα σας δείξει το "πώς" να κάνετε την παρουσίαση, πώς θα διαρθρώσετε το περιεχόμενο της, πώς να χρησιμοποιήσετε τα οπτικά βοηθήματα και τέλος, πώς να εμπλέξετε το ακροατήριο σας για να γίνει η παρουσίαση σας πιο ζωντανή και ενδιαφέρουσα.

 

Αποτελεσματική Επικοινωνία - Assertiveness

Η επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα που έχει κανείς να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους άλλους. Την ικανότητα να διεκδικεί αυτό που θεωρεί σωστό, λαμβάνοντας όμως υπόψη τις ανάγκες και τις απόψεις των άλλων.

 

Αναγνωρίζοντας και κατανοώντας τις διαφορετικές προτιμήσεις που έχουν οι άλλοι στον  τρόπο που επικοινωνούν, μπορούμε να προσαρμόσουμε την προσέγγιση μας καλύτερα και να εξασφαλίσουμε  ουσιαστικές σχέσεις.

 

Επικοινωνία

Λεωφ. Βεΐκου 15 – 17,

11146, Γαλάτσι, Αθήνα

τηλ: 210 – 2925100

Email: info@sta.com.gr

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now